Enterprise Messaging: communiceer efficiënt via sms

22.03.2019

Sms is een efficiënt communicatiemiddel met maximale impact. Met Enterprise Messaging hebt u toegang tot een professionele sms-oplossing met krachtige mogelijkheden om sms-berichten geautomatiseerd te zenden, te ontvangen en te beheren.

Sms-berichten zijn een efficiënte manier om met uw doelpubliek te communiceren. Om die sms-communicatie professioneel af te handelen, biedt Orange de oplossing Enterprise Messaging aan. Maar hoe werkt dit?

 

1. Van overal sms'en verzenden en ontvangen

Enterprise Messaging biedt een online platform waarmee u sms-berichten kan zenden en ontvangen, en de antwoorden kan verwerken. Dat doet u zelf via de webinterface of u integreert dit in uw businessprocessen via onze API’s (application programming interfaces).

 

2. Beheer en rapportage

Via een webinterface beheert u contactlijsten, sjablonen voor de sms-berichten en gebruikersrechten. Daarnaast stelt u in wat er met binnenkomende sms-berichten gebeurt. U kan ook de ontvangst en het volume van verstuurde sms-berichten opvolgen.

 

3. Op maat van uw vereisten

Enterprise Messaging kan u met uw eigen toepassingen integreren. Een klant automatisch een bevestiging van een online bestelling via sms sturen? Hem een afspraakherinnering via sms bezorgen? Een enquête via sms voeren? Of een login beveiligen met tweefactorauthenticatie via sms? Met voorgeconfigureerde modules en onze API's (application programming interfaces) is het allemaal mogelijk.

Sms-berichten zijn maar het begin. Een sterke omnichannelaanpak draagt bij aan een uitstekende klantenretentie.
 

Verbeter uw communicatie met Enterprise Messaging en zorg dat de impact van uw berichten maximaal is. Neem snel contact op met uw accountmanager.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht