Het Business Experts Team: your best BET

28.11.2019

Als bedrijf wil u graag een optimale begeleiding, ook op het vlak van telecom. Orange biedt u de kans samen te werken met een uniek en gespecialiseerd team van experten. 

U wil vooruit met uw bedrijf en bent klaar om een nieuwe stap te zetten. Maar voor u springt, wil u graag alle mogelijkheden aftoetsen met een team van experts, dat idealiter uw bedrijf en uw noden door en door kent en proactief zoekt naar oplossingen op maat van uw bedrijf. Onmogelijk, denkt u? Toch niet. 

 

Maak kennis met het Business Experts Team 

Het Business Experts Team verzamelt zes telecomexperten uit verschillende domeinen rond uw bedrijf. Zij werken zich allemaal in uw bedrijf en activiteiten in, zodat ze uw business en behoeften door en door kennen. U kan beroep doen op hun expertise voor al uw vragen. Ze gaan samen met u op zoek naar gepaste oplossingen. 

Benieuwd naar wat u kan verwachten van uw eigen Business Experts Team? We lijsten het graag voor u op. 

 

Persoonlijke begeleiding

U geniet van persoonlijke begeleiding door een toegewijd team dat uw behoeften kent en uw belangen behartigt, zowel tijdens de onderhandelingen, als bij de implementatie en de opvolging.

 

Brede ondersteuning en innovatie

Dankzij hun aanvullende competenties en grondige kennis van uw activiteiten, helpen de leden van uw Business Experts Team u niet alleen met de implementatie en de opvolging van uw telecomoplossingen (SLA’s, rapporteringen, analyses, billing & fleet management), maar bezorgen ze u ook proactief advies over nieuwe producten en diensten die uw activiteiten kunnen vereenvoudigen of versterken. 

Bovendien krijgt u via dit team toegang tot de expertise van onze gespecialiseerde partners in verschillende aanvullende domeinen: Mobile Device Management, Machine-to-Machine, Business Analytics

 

Regelmatige doorlichting

Uw communicatiebehoeften hangen af van uw sector, de grootte van uw bedrijf en uw professionele projecten. Die behoeften veranderen naarmate uw bedrijf groeit, maar worden ook beïnvloed door veranderingen in de sector en nieuwe ontwikkelingen op de markt. 

Om toch aan al uw behoeftes te blijven voldoen, polst uw Business Experts Team maandelijks naar uw tevredenheid, luistert het naar uw vragen en bespreekt het samen met u de SLA’s. Daarnaast nodigen we u twee keer per jaar uit voor een strategische meeting. Tijdens deze uitgebreide vergadering bespreken we de marktevolutie, de nieuwe opportuniteiten voor uw bedrijf en enkele inspirerende best practices. 

Conclusie? Met ons Business Experts Team staat u er nooit alleen voor. Samen maken we van uw telecom een meerwaarde die uw activiteiten ondersteunt en uw bedrijf vooruit stuwt.

 

Het Business Experts Team van Orange: klantenservice op hoger niveau.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht