Hoe werkt een cyberaanval?

08.04.2022

Digitale transformatie brengt heel wat voordelen met zich mee. Helaas is deze evolutie ook cybercriminelen niet ontgaan. Hun strategieën worden steeds gesofisticeerder. Maar hoe werkt een cyberaanval eigenlijk? Een ethische hacker toont het u in onze webinar.

Een cybercrimineel is allang geen computernerd meer die voor zijn plezier wat websites hackt. Cybercriminaliteit is een echte industrie geworden waar heel wat geld mee gemoeid is. Hackers deinzen er dan ook niet voor terug om hun business op innovatieve manieren toegankelijk te maken. En om zoveel mogelijk geld te verdienen met hun aanvallen. Reden te meer om uw bedrijf slim te beveiligen.

 

Dankzij diensten zoals malware-as-a-service kan ook iemand zonder technische kennis gemakkelijk cyberschade aanrichten.

Aubrey Beelen, Product Manager bij BKM-Orange

 

Tijdens onze webinar ‘Effectieve bescherming van uw gegevens’ van 22 maart 2022 namen Thomas Le Clerc, voormalig Product Manager Cybersecurity van Orange Belgium, en de ethische hacker u mee in de wereld van de cybercriminaliteit. Ze gaven uitleg over de trends en valkuilen, toonden hoe makkelijk bepaalde veiligheidsmaatregelen te omzeilen zijn, maar gaven u ook handenvol tips om uw bedrijf beter te beschermen.

 

Volgende items kwamen aan bod in de webinar:

  1. Cyberrisico’s in 2022
  2. Live hacking van een website
  3. Tips om uw beveiliging te verbeteren

 

Herbekijk de webinar:

 

 

Zit u nog met vragen over cybersecurity van uw bedrijf in een steeds complexer IT-landschap? Ontdek onze IT-beveiligingsoplossingen.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht