Hybride werken: wat heeft u nodig?

30.06.2021

Dat werknemers fan zijn van telewerk, is intussen bekend. Maar slechts een kleine groep wil dit voltijds. De grote meerderheid kiest voor een combinatie van thuis en kantoor. Onze manier van werken wordt hybride, is uw bedrijf er klaar voor?

Geconcentreerd doorwerken aan een rapport? Dat lukt het best thuis. Brainstormen met collega’s? Dan gaan we liever naar kantoor. Klanten met raad en daad bijstaan? Daarvoor kan het handig zijn om op locatie te werken. Het wordt steeds duidelijker dat verschillende taken het best op verschillende werkplekken uitgevoerd worden. Hybride werken zorgt immers voor meer productiviteit en meer efficiëntie.

 

Uitdagingen

Het is wel zo dat deze nieuwe manier van werken heel wat uitdagingen voor bedrijven met zich meebrengt. Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers overal even vlot aan de slag kunnen? Hoe vermijdt u dat de toestellen waarop ze werken, eilandjes worden? En hoe kunnen collega’s onderling blijven samenwerken als ze niet samen op kantoor zijn? In theorie lijkt hybride werken ideaal, maar de praktische kant van de zaak mag natuurlijk ook niet uit het oog verloren worden.

 

Orange webinars

In een reeks webinars leggen de Orange-experten uit hoe u hybride werken introduceert in uw bedrijf. Ze bieden daarbij oplossingen en tools aan die u helpen om van uw medewerkers Connected Employees te maken.

In de webinars bekijken we onder meer hoe telefonie in de cloud samenwerkingen vereenvoudigt en hoe u het overzicht over uw mobiele bedrijfstoestellen blijft behouden. En dit ongeacht of uw medewerkers op kantoor of thuis werken. Verder staan we ook stil bij de noden op het vlak van hardware en mobiele data. 

 

Wilt u uw bedrijf ook voorbereiden op het hybride werken? Bekijk dan onze webinars.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht