Opening van de horeca? Plan alvast een zakenlunch

23.02.2021

Orange kijkt net als u uit naar de heropening van de horeca. We willen de zwaar getroffen sector een hart onder de riem steken, en u kan hiervan meegenieten.  Samen met Gault&Millau geven we u de kans een heerlijke business lunch te winnen. 

België is een land van Bourgondiërs. Samen tafelen maakt deel uit van ons DNA. De sluiting van de horeca heeft iedereen diep getroffen, niet in het minst de horeca zelf. We zijn het deze geliefde sector dan ook verschuldigd om de schade in te halen van zodra de deuren weer openen. En Orange is vastbesloten om hierbij te helpen.

 

Samen met Gault&Millau

Orange slaat de handen in elkaar met Gault&Millau, die in hun gerenommeerde gids zo’n 1300 gastronomische restaurants in België beoordelen. Benieuwd welk restaurant in uw buurt in de Gault&Millau-gids prijkt? Lees snel verder, want Orange geeft 500 exemplaren weg.

 

Win een lunch

2020 was niet alleen het jaar van het virus en het jaar waarin de horeca op slot ging, maar ook het jaar waarin telewerken voorgoed doorbrak. Dat bracht heel wat uitdagingen met zich mee. Met de oplossingen van Orange kunnen uw medewerkers flexibel en efficiënt vanop afstand samenwerken en transformeren ze als het ware in Connected Employees.

Hebt u de voordelen van Shape & Fix, Cloud Telephony of Device manager nog niet ontdekt? Doe het dan snel, want de eerste 500 klanten die één van deze diensten activeren, ontvangen niet alleen de nieuwe Gault&Millau-gids editie 2021, maar maken bovendien kans op een business lunch ter waarde van € 50 bij een restaurant naar keuze uit de Gault&Millau-gids.* 

 

Koester uw werknemers én de horeca met onze ICT-oplossingen.

* Bekijk het wedstrijdreglement.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Bent u al business klant bij Orange?