Orange recycleert uw afgedankte smartphones

28.10.2019

Zijn de smartphones in uw bedrijf aan vervanging toe, maar heeft u geen idee wat met uw afdankertjes aan te vangen? Of heeft u ergens onder in een kast nog een doos vol oude gsm's staan? Orange biedt u verschillende mogelijkheden om mee te zijn met de nieuwste trends zonder het milieu te schaden.

Orange neemt uw oude smartphone terug

In het licht van het programma Business Buyback neemt Orange de afgedankte smartphones en tablets van uw bedrijf terug als u nieuwere wil aanschaffen. Surf gewoon naar onze website en selecteer de toestellen die u wil recycleren. Geef voor elk apparaat aan of het nog werkt of niet en u komt meteen te weten hoeveel wij er nog voor geven. Als u minstens 10 smartphones recycleert, komt Orange ze zelfs ophalen. Gratis en voor niks!

De terugnameprijs wordt op uw Boost Budget-rekening gestort. Al wat u dan nog moet doen, is beslissen welke nieuwe smartphones u wil.

 

Haal uw oude smartphone van onder het stof

U heeft geen nieuwe smartphone nodig, maar u wil wel de planeet een gunst bewijzen?

Waarom neemt u uw oude toestel niet weer in gebruik? Als uw gsm het nog doet, kan u hem een tweede leven geven als mp3-speler of gps, met als bijkomend voordeel dat de batterij van uw huidige smartphone dan minder snel leegloopt.

U kan ook uw smartphone aan een goed doel schenken en zo een wereld van verschil maken voor iemand die het meer nodig heeft. Of recycleer uw toestel en doneer het geld dat u er nog voor krijgt aan een goed doel.

Ontdek waar u zonder enige impact op het milieu met uw oude smartphone heen kan.

 

Recycleer uw oude elektronica

Kon geen enkele van onze voorstellen u bekoren? Breng uw oude gsm's gewoon binnen in een inzamelpunt waarna ze door een bevoegde instantie worden gerecycleerd.

Sommige grondstoffen (zoals goud, zilver of koper) kunnen gebruikt worden om nieuwe apparaten mee te maken, waardoor onze planeet minder onder druk komt te staan.

 

Zo veel ideeën om uw steentje bij te dragen aan een mooiere planeet... En nu is het aan u!

 

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Bent u al business klant bij Orange?