Uniek! Breid uw surfvolume uit met 100 GB

21.03.2018

Als u intensieve gebruikers van mobiele data in uw fleet hebt, biedt Business Everywhere u een optie met maar liefst 100 GB datavolume per maand. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het dataverbruik van uw medewerkers.

Door de digitalisering van bedrijven zijn steeds meer medewerkers altijd en overal verbonden. Dat verhoogt hun productiviteit en verbetert de samenwerking met collega's, leveranciers en klanten, maar het vereist wel grote mobiele datavolumes.

Om de intensieve datagebruikers te ondersteunen, biedt Orange nu de optie Business Everywhere met 100 GB aan:

  • u krijgt maandelijks 100 GB datavolume bovenop uw mobiele abonnement, een uniek aanbod in de markt. Zo kan u onbezorgd data in overvloed gebruiken.
  • de optie is niet alleen beschikbaar voor mobiele tariefplannen (met Shape Intense of Shape Traveller), maar ook voor datasimkaarten (met Business Everywhere Ultimate).
  • u kan het datavolume zowel in België als in de rest van de Europese Unie gebruiken.

Hoe activeert u Business Everywhere 100 GB?

  • Voor Shape: neem Business Everywhere 100 GB als optie (40 €, excl. btw per maand en per simkaart) bij de formules Shape Intense of Shape Traveller. Het datavolume van 100 GB wordt toegevoegd aan het datavolume dat is inbegrepen in deze formules. Neem contact op met uw accountmanager om de optie te activeren.
  • Voor Business Everywhere: neem Business Everywhere 100 GB als optie (40 €, excl. btw per maand en per simkaart) bij de formule Business Everywhere Ultimate. Het datavolume van 100 GB wordt toegevoegd aan het datavolume dat is inbegrepen in deze formule. Neem contact op met uw accountmanager om de optie te activeren.
  • Voor Shape Corporate: neem Business Everywhere 100 GB als optie (90 €, excl. btw per maand en per simkaart) bij elke Shape Corporate-kaart. Activeer de optie in de Klantenzone.
Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.