Weet u hoeveel schadelijke e-mails uw mailbox bevat?

13.02.2020

E-mailbedreigingen zoals ransomware en phishing vormen een groot risico voor uw bedrijfscontinuïteit. Het komt erop aan deze e-mails tijdig tegen te houden voordat ze uw bedrijf lamleggen. Gelukkig kan u uw mailbox gratis en eenvoudig scannen.

Met social engineering en phishing willen cybercriminelen werknemers ertoe verleiden om op een gevaarlijke link in een e-mail te klikken. Loopt een van uw werknemers in de val van zo’n misleidende e-mail? Dan is uw organisatie misschien het volgende slachtoffer van ransom- of andere malware

Heel wat kwaadaardige e-mails glippen door de mazen van het net van de e-mailgateway. Deze bedreigingen kosten bedrijven maandelijks 270 miljoen euro. Dankzij artificial intelligence en API-integratie met Office 365 kan de Email Threat Scanner deze verborgen bedreigingen ontmaskeren. Laat uw mailbox gratis scannen. Dit gaat snel en heeft geen impact op zijn prestaties. Na analyse ontvangt u een uitgebreid risicorapport. Zijn de resultaten zorgwekkend? Doe dan een beroep op onze geavanceerde beveiligingsdiensten om bedreigingen te neutraliseren.

 
Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht