Heropening van de horeca?

Plan uw zakenlunch op voorhand!

Net als u wacht Orange vol ongeduld tot de horeca de deuren weer opent. Om samen de hard getroffen sector een duwtje in de rug te geven, bieden we u nu al de kans om een overheerlijke lunch te winnen.

#aheartforbusiness

Allemaal samen met Gault&Millau

België is een land van fijnproevers. Samen de gezelligheid opzoeken en lekker tafelen, het zit in ons bloed. De sluiting van de horeca was een noodzakelijk kwaad, waar zowel de bevolking als de sector zelf niet ongeschonden uit zijn gekomen. We kijken samen met u vol ongeduld uit naar de heropening van de cafés en restaurants. Tot die tijd is Orange vastberaden om de sector te steunen door de handen in elkaar te slaan met de beroemde Gault&Millau Gids.

Bent u nog geen klant van Orange? Word snel klant en misschien wint u in april wel een zakenlunch in het restaurant van een van de Jonge Chefs van het Jaar volgens Gault&Millau*. Elke week worden per regio drie willekeurige namen geloot.

Ontmoet de Jonge Chefs van het Jaar

Teken in april in op een Shape-contract van 24 maanden en wie weet wint u wel een gastronomische maaltijd in het sfeervolle restaurant van een van de drie Jonge Chefs van het Jaar 2020 volgens Gault&Millau.

We nemen binnenkort contact met u op en staan steeds voor u klaar als u uw aanbod op maat wil uitbreiden met andere telecom- en/of ICT-oplossingen.

David Grosdent

L’Envie

Zwevegem

« Het restaurant van David Grosdent is in geen tijd uitgegroeid tot een begrip. Koken doet David hoe langer hoe meer vanuit zijn buikgevoel. Zijn kookkunsten evolueren binnen de stijl die hij zich eigen heeft gemaakt. Het recept voor zijn succes? Een gedegen opleiding, gevolgd door passages in bekende restaurants, die hem hielpen zijn eigen stijl te ontwikkelen. Voeg daar nog zijn voorliefde voor lokale producten aan toe en je krijgt een menukaart die je aandacht grijpt en niet meer loslaat, met smaken die verankerd zijn in het beste van wat de streek te bieden heeft. »

Kevin Lejeune

La Canne en Ville

Ixelles

« Het kan allemaal snel gaan. In 2019 werd Kevin Lejeune verkozen tot 'Ontdekking van het jaar', omwille van zijn creatieve inbreng en zijn onweerlegbare vakkennis, die hij verder is blijven verfijnen om vorm te geven aan een keuken die nog meer dynamiek en kracht uitstraalt. Dankzij zijn oog voor detail en fijngevoeligheid komen de producten waarmee hij werkt volledig tot hun recht, telkens met een delicate twist en boordevol smaak. »

Stefan Jacobs

Hors Champs

Gembloux

« Met een laureaat als Stefan Jacobs brengen we hulde aan een bijzondere duurzame aanpak en een scherpzinnige ondernemingsgeest. Die twee eigenschappen samen leveren de beste garantie op culinair genot. Stefan ging in de leer bij talrijke grote restaurants, waar hij een eigen manier van koken ontwikkelde en een aanpak die verder gaat dan de traditionele keuken. In een oude hoeve krijgt zijn voorliefde voor lokale producten gestalte: hij is er bakker, tuinier en chef-kok. Zijn kaart is net zo'n grote inspiratiebron als de omgeving waarin hij zijn gasten verwelkomt. »

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.