digitalisering:

efficiënt ondernemen

Digitalisering en groei gaan hand in hand. Laat u inspireren door experten en andere ondernemers, en ontdek de digitale groeikansen voor uw bedrijf.

Digitalisering:
hoe pakken onze klanten het aan?

ACEG

In bepaalde sectoren zorgt digitalisering voor heel wat deining. "Ons keuringsplatform van ACEG is uniek binnen de keuringswereld. We hebben hiermee echt wel ingespeeld op digitaliseren." Dat vertelt Sam De Coster, Sales & Marketing Manager bij ACEG/Keuringsplatform.

Hij geeft aan dat digitalisering in deze sector net transparantie en gemoedsrust met zich meebrengt. “Met een digitaal alternatief kunnen we de klant ook ontzorgen.”

Easy Clothes

Een Facebook-pagina en de garage van het ouderlijk huis als lanceerplatform. Wie had gedacht dat dit het startpunt zou zijn van een spannend digitaal avontuur, dat nu de grenzen van ons land en zelfs ons continent heeft overschreden?

Martin Duchesne en Marine Grosjean, CEO van Easy Clothes, vertellen hun verhaal over hun passie voor mode en leggen het belang van digitalisering uit.

Ontdek de digitale groeikansen voor uw bedrijf

De mogelijkheden die de digitale transitie met zich meebrengt, zijn eindeloos. Hoe kan u hiervan gebruik maken om uw bedrijf te laten groeien? Laat u inspireren door onze whitepaper of ga aan de slag met het advies dat onze experten in de webinar graag met u delen. Benieuwd om te weten in welke mate uw bedrijf klaar is voor de digitale sprong vooruit? Onze selfscan vertelt het u.

Selfscan

Hoe digitaal werkt uw bedrijf? Bent u een ‘early adopter’ of weet u nog niet wat digitalisering voor u en uw bedrijf kan betekenen?

Onze zelftest peilt aan de hand van enkele vragen naar de digitale staat van uw onderneming.

Kan uw bedrijf nog verder groeien op digitaal vlak? Lees dan onze whitepaper ter inspiratie of ga aan de slag met het advies van onze experten in de webinar. Onze medewerkers staan ook steeds voor u klaar om de digitale transitie van uw bedrijf te bespreken.

Doe de test

*Duur: 3 minuten

Whitepaper

Hoe kijken bedrijven naar digitalisering? We vroegen aan een 300-tal kmo’s wat voor hen de opportuniteiten en de valkuilen zijn.

Download nu

Webinar

Hoe kan u als groeiende kmo digitaliseren en zo meer waarde voor uw bedrijf creëren? Ontdek het advies van onze experts.

Bekijk het nu

Lieven Vaes B2B Marketing Director bij Orange Belgium

Expert aan het woord

Hoe kan digitalisering zorgen voor een betere bedrijfsvoering en voor een efficiëntere communicatie tussen werknemers, werkgevers en klanten? Dat is de centrale vraag die vandaag leeft bij alle bedrijven, groot en klein, over alle sectoren heen.

En terecht, want de keuzes die gemaakt worden binnen een digitale transformatie, zijn cruciaal voor de volledige business.

Lees meer

Uw digitale groei?
Dat bespreken we graag samen.

Vragen over de digitale transitie van uw bedrijf? Onze experts bespreken het graag met u. Bezorg ons uw gegevens, dan nemen we binnen de 24 uur contact met u op.

Dit formulier is bedoeld voor bedrijven. Ben je een particulier of medewerker, klik dan hier.

Gelieve een correct telefoonnummer in te voeren zodat wij uw aanvraag binnen het uur kunnen behandelen (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur).

*Verplicht in te vullen velden

Orange respecteert uw privacy. Dat blijkt uit de manier waarop we met uw gegevens omgaan. U leest er alles over op de privacypagina.

connected:

durf ondernemen

Met connected: willen we het digitale verhaal verder vertalen in concrete oplossingen voor uw bedrijf. Ontdek hoe u als kmo ook kan groeien op het vlak van hybride werken, IT-security en nieuwe technologie.

 

Hybride werken

Hoe zorgt u ervoor dat ondernemen flexibel wordt?

Ontdek meer

 

Nieuwe technologieën

Welke innovaties maken toekomst-gericht ondernemen mogelijk?

Ontdek meer

 

IT-security

Welke oplossingen helpen u om betrouwbaar te ondernemen?

Ontdek meer

Verder lezen over digitalisering?

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht