25 jaar Orange: onze eerste klanten aan het woord

14.10.2021

De wereld van IT en telecom is de voorbije 25 jaar onherkenbaar veranderd. Enkele van onze eerste klanten zijn ons al die tijd trouw gebleven. We blikken samen met hen terug op het pad dat we hebben afgelegd.

Orange zette eind augustus 1996 zijn eerste passen op de Belgische telecommarkt. We verwelkomden samen met onze klanten de eerste mobiele telefoons en zagen die evolueren naar de alomtegenwoordige smartphones. Het internet veroverde stap voor stap onze leefwereld en is nu altijd en overal beschikbaar dankzij mobiele data.

Enkele bedrijven kozen er in het prille begin voor om mee in ons verhaal te stappen. Het doet ons nu, 25 jaar later, heel veel plezier om te zien dat we nog steeds samen op pad zijn.

 

Agfa-Gevaert, multinational in de chemie-industrie

Een van onze oudste klanten is corporate Agfa-Gevaert, specialist in analoge en digitale beeldvormingssystemen en IT-oplossingen. Rudy Peeters, Global Purchasing Manager IT bij Agfa-Gevaert, beschrijft de jarenlange samenwerking als volgt: “In het begin werk je samen als klant en leverancier, maar in de loop van de jaren evolueer je naar partners. Orange weet ondertussen goed hoe ons bedrijf in elkaar zit en kent de diverse noden van onze verschillende afdelingen.”Cruciaal hierbij is de samenwerking met de accountmanager van Orange, geeft Peeters aan. “Onze accountmanager volgt alles van A tot Z op. Tijdens onze maandelijkse vergadering bekijken we samen wat nieuw is op de markt en of het iets voor ons is. Zo zijn we onlangs met SIP-trunking begonnen voor onze vaste telefoons. We vertrekken hierbij altijd van onze noden, er worden ons nooit oplossingen opgedrongen.”

 

Etna Sweets, kmo uit de voedingssector

Ook voor kleinere bedrijven is Orange een betrouwbare ICT-partner. Kmo Etna Sweets, bekend van de guimauves, is al 25 jaar een tevreden klant. “Wij werken al jarenlang met de Shape-abonnementen van Orange”, vertelt Fleet manager Chris Buelinckx. “Dat aanbod komt perfect overeen met wat wij en onze medewerkers nodig hebben. In die 25 jaar hebben we nog geen noemenswaardige problemen gehad. We bleven op elk moment bereikbaar en dat is wat je als bedrijf van je telecompartner verwacht.”

 

Blijven meegroeien

Orange blijft ook in de toekomst de ICT-partner van grote en kleine bedrijven. We volgen alle evoluties op het gebied van telecom en ICT op, en investeren volop in onderzoek en ontwikkeling. Zo willen we Agfa-Gevaert, Etna, Guy Segers en al onze andere klanten steeds de efficiëntste telecomoplossingen aanbieden.

Samen klinken we op de voorbije 25 jaar en kijken we uit naar een toekomst vol mogelijkheden.

 

Al 25 jaar zij aan zij: Agfa-Gevaert en Orange, zoveel meer dan klant en leverancier. Lees de volledige testimonial!

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht