5G brengt innovatie naar uw bedrijf

24.07.2023

5G biedt meer dan een snelheidsupgrade van het mobiele netwerk. De technologie vormt de onmisbare schakel in de digitale transformatie van bedrijven in diverse sectoren. Enkele voorbeelden illustreren de veelzijdigheid van 5G.

Innovatie in elke sector

In de industrie gebruikt de fabriek van de toekomst 5G. Machines kunnen tijdig vervangen of hersteld worden dankzij de realtime en continue opvolging van sensoren die afwijkingen meten. Het gevolg? Een betrouwbaardere en veiligere fabriek.

Dankzij 5G zijn uw werknemers virtueel nog mobieler. Met slimme brillen is een expert ook op grote afstand meteen te raadplegen en dankzij Virtual Reality (VR) of Augmented Reality (AR) kunnen werknemers realistische trainingen en simulaties uitvoeren die anders niet mogelijk zijn.

Ook in de landbouw zijn er mogelijkheden. Geavanceerde algoritmes gebruiken de cloud om voorwerpen te identificeren of catalogiseren. Pesticiden worden alleen gespoten op onkruid en fruitplukrobots laten het onrijpe fruit nog even hangen.

 

Experimenteren samen met onze experts

Het is duidelijk dat 5G meer is dan een technologie: het is de weg naar de toekomst. In 2019 lanceerde Orange als eerste mobiele operator in België een standalone 5G-netwerk in de Antwerpse haven. Sindsdien hebben we talloze bedrijven ondersteund in hun digitale transformatie. Onze experts staan klaar om ook uw bedrijf te begeleiden in het 5G-tijdperk.

 

 

Wil u nog meer innovatieve 5G-toepassingen ontdekken? Maak kennis met de mogelijkheden van 5G.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht