Open de poort naar 5G met Shape

18.07.2023

Met 5G wordt razendsnel mobiel internet stilaan de norm. Dat nieuwe netwerk wordt momenteel over het hele land uitgerold en 5G-toestellen zijn inmiddels vlot op de markt te verkrijgen. Met het juiste tariefplan stapt u mee in die digitale revolutie.

Bij Orange Belgium geloven we in de kracht van 5G. We ontvingen onlangs als eerste Belgische operator de 5G Download Speed-award van Opensignal en streven ernaar om het nieuwe netwerk zo snel mogelijk uit te rollen over het hele land. Momenteel kunnen al vier op de tien Belgen gebruik maken van 5G, tegen 2025 zouden dat negen op de tien Belgen moeten zijn.

 

De voordelen van 5G in uw bedrijf? Enkele voorbeelden:

 

Hogere snelheid

  • De downloadsnelheid bedraagt gemiddeld 215 Mbps. Met 200 Mbps downloadt u al in enkele minuten een volledige film in full HD.
  • Omvangrijke bestanden kunnen veel sneller gedeeld worden tussen u en uw medewerkers of klanten.
  • Videoconferenties verlopen vlot en probleemloos
     

Snellere reactietijd

  • De latency is opmerkelijk lager. De tijd tussen een actie en de reactie is 10 keer sneller.
  • De mogelijkheid om eenvoudig aan de slag te gaan met nieuwe technologieën (bijvoorbeeld virtual en augmented reality)
     

Meer connecties mogelijk

  • Verschillende gebruikers en apparaten kunnen tegelijkertijd geconnecteerd zijn.

 

Snelle, kwaliteitsvolle verbinding

De belangrijkste troeven van 5G zijn snelheid en kwaliteit. Nu werken op afstand en videocommunicatie in quasi alle sectoren ingeburgerd zijn, is een performante netwerkverbinding geen overbodige luxe meer.

Met een gemiddelde downloadsnelheid van 215 Mbps biedt ons 5G-netwerk onze klanten de garantie dat online vergaderingen en werken met bijvoorbeeld videotoepassingen optimaal kunnen verlopen.

 

Onbeperkt surfen

Om ten volle te kunnen gebruikmaken van alle voordelen die 5G te bieden heeft, kiest u best voor een tariefplan met een ruime databundel. De toegang tot 5G is steeds standaard inbegrepen in al onze Shape-formules voor bedrijven en professionals zoals u. Daarbovenop werden recent de mobiele databundels van enkele Shape-formules aanzienlijk groter gemaakt.

Concreet gaat het om Shape Intense en Shape Traveller. In beide formules was een maandelijkse databundel van 60 GB inbegrepen, te gebruiken in België en de EU. Die bundel werd uitgebreid naar 300 GB voor gebruik in België en 65 GB voor gebruik in de rest van de EU. Dankzij die aanpassing kunnen u en uw medewerkers voortaan onbeperkt surfen met topsnelheid.

 

Optimale match met 5G

Een grotere databundel brengt heel wat voordelen met zich mee. U en uw medewerkers kunnen overal aan de slag, waar u zich ook bevinden. Door het supersnelle netwerk blijft u ook via video makkelijk in contact met klanten en collega’s.

Bovendien laat een ruimere databundel toe dat u ook makkelijker innovatieve 5G-toepassingen als AI en VR kan inzetten. Het enige wat u daarvoor nodig heeft, is een smartphone die compatibel is met het 5G-netwerk. De meeste smartphones die vandaag op de markt komen, zijn dat al. 5G leidt uw bedrijf zo vlot de toekomst in.

 

Benieuwd wat 5G precies kan betekenen voor uw bedrijf? Ontdek alle mogelijkheden!

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht