Group-1016.png

Groeiende ondernemers
aan het woord

In onze podcastreeks laten we succesvolle ondernemers vertellen over hun ervaringen. Elke week zoomen we in op enkele thema’s, van innovatie, bedrijfsmodellen en teamwork, over het belang van technologie, telecom en data, tot een gezonde cashflow en sales.

Brussel

Kwaliteit als gamechanger

Twee Brusselse ondernemers vertellen hoe zij de strijd aangaan met de mastodonten uit de voedings- en horecasector. Hun enthousiasme smaakt naar meer!

Luister podcast
Vlaams-Brabant

Innovatie als groeimotor

Tech-bedrijven Materialise en Cognizone waren niet bang om te innoveren toen telewerk de norm werd. Hun Chief Technology Officers vertellen hoe ze zo bleven groeien.

Luister podcast
Limburg

Focus op technologie én op de klanten

De Limburgse ondernemers achter Brouwerij Martens, speeltuin Tarzan & Jane, uitzendkantoor Trixxo en energiebedrijf Opteco groeiden het voorbije jaar omdat ze niet bang waren van technologie en actief op zoek gingen naar wat hun klanten echt willen.

Luister podcast
Antwerpen

Innovatie en data gaan hand in hand

Innovatie en data zijn de perfecte combinatie voor bedrijven die willen groeien. In de podcast van deze week wordt deze stelling perfect bevestigd door drie bedrijven uit compleet andere sectoren.

Luister podcast
West-Vlaanderen

Wendbaarheid loont, ook in hectische tijden

Om te ondernemen, moet men zich kunnen aanpassen aan moeilijke omstandigheden. Denk maar aan COVID-19. Vier West-Vlaamse bedrijven vertellen in de podcast van deze week over hun wendbaarheid, en hun stevige groei als resultaat.

Luister podcast
Oost-Vlaanderen

De kracht van data en innovatie

Groeien dankzij data en innovatie. Vier Trends Gazellen uit Oost-Vlaanderen vertellen in deze podcast hoe ze het aanpakken. Ontdek hun inspirerende verhaal.

Luister podcast

Groeiplannen? Bespreek ze met ons.

Wilt u net als de Trends Gazellen uw bedrijf verder laten groeien? Bezorg ons hier uw gegevens en onze experts contacteren u om uw plannen te bespreken.

Dit formulier is bedoeld voor bedrijven. Ben je een particulier of medewerker, klik dan hier.
*Verplicht in te vullen velden

Orange respecteert uw privacy. Dat blijkt uit de manier waarop we met uw gegevens omgaan. U leest er alles over op de privacypagina.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht