Pack internet + mobiel 30 GB

Schakel een versnelling
hoger met je zaak

En krijg €674 korting voor 24 maanden!

Ontdek ons lanceringsaanbod

Orange begeleidt u in uw zaken Veruit het beste aanbod en de beste support

Hoogwaardige smartphones, mobiele en internetabonnementen op maat van de behoeften van uw bedrijf en een buitengewone klantendienst; dat mag u verwachten als u met Orange in zee gaat.

Mobiele abonnementen Mobiele abonnementen op maat van uw behoeften

Bij Orange beseffen we maar al te goed dat iedere onderneming uniek is. Daarom hebben we onze mobiele abonnementen zo uitgekiend dat ze tegemoetkomen aan al uw vereisten. Meer datavolume, onbeperkt bellen en internationale tarieven voor een zeer voordelige prijs.

 
 

Pack internet en telefonie Ultrasnel internet en een betrouwbaar mobiel netwerk

Time is money. Zeker als u een ondernemer bent. Onze oplossingen voor internet en mobiele telefonie zijn net zo snel als u ambitieus bent. Stel uw pack op maat samen in functie van uw professionele activiteit.

Voordelen van Orange Waarom Orange kiezen voor uw business?

Een gigasnel en betrouwbaar netwerk

Schakel een versnelling hoger met het gigasnelle netwerk van Orange dat u overal in België een optimale dekking biedt en onbeperkt internet voor uw persoonlijke en professionele activiteiten.

Bedrijfscontinuïteit met 4G back-up

Houd uw bedrijf draaiende waar u ook bent, dankzij 4G back-up. Ons niet te stoppen 4G-netwerk levert een stabiele verbinding, zelfs onderweg, waarmee u onder alle omstandigheden kan blijven werken.

Formules op maat

Elke ondernemer is uniek. Hetzelfde geldt voor uw behoeften, dat is logisch. Onze oplossingen komen perfect tegemoet aan de noden van uw bedrijf, zonder dat ze u ooit in de steek laten.

Een uitgebreid assortiment smartphones

Onze smartphones zijn met zorg geselecteerd en aangepast aan elk type activiteit. Vind het perfecte toestel met de beste prestaties en functies afhankelijk van uw professionele behoeften.

Experten met aandacht voor uw business

Vertrouw op een klantendienst die echt begrijpt met welke uitdagingen u dagelijks kampt. Onze experten begeleiden u, adviseren u en helpen u uw problemen op te lossen, zodat u kan focussen op wat écht telt: uw bedrijf doen groeien.

Orange Blog Ontdek het universum van Orange

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht