Samen tegen virussen? Orange gaat de strijd aan

08.04.2020

Bij Orange willen we helpen waar we kunnen tijdens de corona-crisis. Zeker de zorgsector verdient nu onze steun en expertise.

Tijdens de corona-crisis is het belangrijk dat we elkaar ondersteunen en samenwerken.  “In de strijd tegen COVID-19 is het vanzelfsprekend dat we al onze middelen en expertise inzetten om de publieke sector en onze klanten te helpen. Meer dan ooit moeten we nu onze verantwoordelijkheid als telecom operator opnemen,” stelt Michaël Trabbia, CEO van Orange Belgium.
 

Zorgen voor de zorgsector

“Een sector die onze absolute steun verdient, is de zorgsector,” zegt Michaël Trabbia. Orange Belgium heeft van de ondersteuning van ziekenhuizen een topprioriteit gemaakt. Zo helpen we op materieel vlak, door – met de steun van Huawei – maskers en veiligheidsbrillen aan verschillende ziekenhuizen te schenken.

Maar ook onze expertise komt goed van pas. Securityspecialist Fortinet zag de voorbije weken namelijk een spectaculaire stijging van het aantal cyberaanvallen. Met social engineering en phishing richten criminelen hun pijlen op werknemers die voor het eerst thuiswerken. Met misleidende mails en websites trachten ze logins en gevoelige bedrijfsinformatie te stelen.

Ook ziekenhuizen worden niet gespaard door cybercriminelen – meer nog: ze blijken zelfs het favoriete slachtoffer. Om onze ziekenhuizen optimaal te laten functioneren, biedt Orange Belgium de Mobile Threat Protection-oplossingen gratis aan alle Belgische ziekenhuizen aan, zonder verdere verplichtingen. Zo worden de mobiele toestellen van de medewerkers beschermd tegen phishingmails of ransomware-aanvallen.
 

Bescherm ook uw bedrijf tegen virussen

 

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht