Ons netwerk

Het beste netwerkbereik om te bellen en te surfen

Een uitstekend netwerkbereik om altijd en overal mobiel te bellen en te internetten in de beste omstandigheden. Zowel in 2G, 3G, 4G als 5G.

Indiquez où vous êtes ou cliquez sur la carte pour zoomer.
Couverture
Extérieur Intérieur
Couverture
Pas de couverture

Cette carte fournit une indication de la couverture du réseau, tant à l’extérieur qu’à l’intérieur, et est basée sur des simulations théoriques du réseau. La couverture du réseau peut varier d’un endroit à l’autre et est influencée par des facteurs externes, notamment les matériaux de construction utilisés ou les conditions météorologiques. Certains obstacles comme la végétation peuvent également perturber la qualité de la réception. Cette carte a été mise à jour en .

Orange Belgium ne peut être tenu responsable en cas d’erreur.

Voordelen

Troeven van een internationale groep

Dankzij Orange krijgt u toegang tot het beste netwerk overal ter wereld. Daarnaast geniet u van de nieuwste technologieën uitgerold voor de Orange Groep.

Naadloos bellen over de landsgrenzen heen

Orange is de eerste operator in Europa die ononderbroken oproepen garandeert als u de Belgisch-Luxemburgse grens oversteekt. Technisch kan dat omdat de verbinding automatisch overgedragen wordt naar het andere netwerk.

Indooroplossingen op uw maat

Orange doet er alles aan om u de beste netwerkdekking te bieden. Toch is het mogelijk dat u binnen een slechte ontvangst hebt, vooral in nieuwe, uiterst goed geïsoleerde gebouwen. Gelukkig beschikt Orange over de juiste expertise om elke klant een aangepaste oplossing te bieden.

Nieuw: bellen via wifi en 4G

Bellen via wifi (VoWIFI) en via 4G (VoLTE) zijn de laatste innovaties van het bestaande Orange-netwerk. Als u beschikt over een compatibele smartphone en tariefplan, kan u van deze technologie gebruikmaken.

VoWIFI

Bellen waar u vroeger niet kon bellen, via het wifinetwerk. De ideale oplossing als u thuis of op kantoor een minder goede netwerkdekking hebt.

Meer info over bellen via wifi

VoLTE

VoLTE (Voice over LTE/4G) betekent bellen via het 4G-netwerk. Voordien gebeurden oproepen via het 2G- of 3G-netwerk. Wat betekent dit voor u? U wordt sneller verbonden en de geluidskwaliteit is beter. Bovendien kan u tegelijk bellen en aan 4G-snelheid op het mobiele internet surfen op uw smartphone.

Meer info over bellen via 4G

Oplossingen die beantwoorden aan uw specifieke noden

Kristalheldere gesprekken dankzij HD Voice

De kwaliteit van uw gesprekken staat bij ons uiteraard centraal. Daarom lanceerden we in 2010 als eerste operator in België de technologie HD Voice. Resultaat: kristalheldere gesprekken en perfecte filtering van storende achtergrondgeluiden. HD Voice is gratis geactiveerd op alle simkaarten. Om ervan te genieten, moet zowel u als uw gesprekspartner klant zijn van Orange en compatibele toestellen hebben.

Orange 4G/5G-netwerken

Dankzij constante investeringen in zijn mobiele netwerk biedt Orange nu al een hoogwaardig 4G-netwerk. De geleidelijke implementatie van 5G maakt het mogelijk om nog snellere verbindingen en kortere reactietijden te bieden, wat nieuwe perspectieven biedt voor bedrijven.

Ontdek 5G

Roamingkwaliteit

Orange biedt u de beste ontvangst en het beste netwerkbereik overal ter wereld. 

Ontdek onze verwante diensten

4G voor al uw medewerkers

Dankzij de Shape-tariefformules kan u probleemloos overal werken. Geniet van 4G en 5G met een tariefplan dat ook een databundel omvat.

Alles weten over Shape

4G-smartphones tegen de beste voorwaarden 

Kies in onze catalogus een smartphone of tablet die afgestemd is op uw noden en snel internet biedt. Via ons Hardware Bonus Program krijgt u een budget dat u onmiddellijk kan spenderen aan de beste toestellen.

Blader door de catalogus

Ontdek meer over het Hardware Bonus Program

Betrouwbaar vast netwerk

Ons glasvezelnetwerk biedt u de vereiste garanties op het vlak van kwaliteit en transparantie. Het wordt voortdurend opgevolgd en proactief beheerd. 

Oplossingen om uw netwerkproblemen in gebouwen op te lossen

Hebt u ondanks de dekking van ons netwerk toch problemen met de ontvangst in uw gebouw? We kunnen u helpen met efficiënte oplossingen op maat.

Internet of Things 

Dankzij de Orange-technologie kunnen uw machines probleemloos communiceren. Zo bent u het best geplaatst om alles te halen uit het Internet of Things.

Ontdek meer over Internet of Things

Bonjour, intéressé-e
par notre offre ?
Bienvenue sur
Orange.

Merci de votre intérêt pour nos offres business, organisons un rendez-vous commercial.

Contactez-nous

J’ai une question ou une plainte