Webinars

Voorbij het nieuwe werken

webinar voorbij het nieuwe werken

Telewerken, remote working, thuiswerken of afstandswerken: welke terminologie u ook verkiest, tijdens de coronacrisis verruilden de Belgen massaal het bedrijfskantoor voor het thuisbureau. Voor veel ondernemingen en hun werknemers ging het om een primeur.

Deze nieuwe manier van werken creëert nieuwe uitdagingen voor HR, managers en hun teams. Hoe de dynamiek van teamwerk in stand houden in deze hybride werkomgevingen? Zes experts en co-auteurs van het boek “Voorbij Het Nieuwe Werken: een dialoog boek” delen vanuit verschillende invalshoeken delen hun visie tijdens onderstaande webinars. Bent u bedrijfsleider of HR-verantwoordelijke en zoekt u aanknopingspunten voor het Nieuwe Werken.

Schrijf u dan snel in.

De eerste 250 ingeschreven Orange-klanten krijgen één exemplaar van het boek ‘Voorbij Het Nieuwe Werken – een dialoogboek’ gratis toegestuurd.

 

Klik hier voor het wedstrijdreglement.

Allemaal aan het telewerken, hoe houdt u de balans?

MAANDAG 21 september 2020

10u00 – 10u45

Op 22 september vieren we de nationale telewerkdag. Een vreemd moment, aangezien we sinds meer dan een half jaar massaal aan het telewerken zijn. Het is daarom een uitgelezen moment om een eerste balans op te maken. We bespreken de belangrijkste trends en ontmaskeren enkele vooroordelen van het telewerken. Tot slot maken we het concreet met een praktijkcase.

Experts : Viviane Kock & Annelies Boelaert.

"Productief op het werk, thuis of op kantoor?!"

WOENSDAG 23 september 2020

10u00 – 10u45

Hoe garandeert u productiviteit met teamleden die zowel thuis als op kantoor werken? Welke tools zijn het best geschikt? Dringen er aanpassingen aan uw kantoorinrichting op? Welke tools wanneer? En hoe pakt u nu best de hybride meetings - met deelnemers zowel thuis als op kantoor - aan?

Experts: Bart Van Roey en Gerd Steegmans

"Verbondenheid in een hybride wereld"

MAANDAG 28 september 2020

10u00 – 10u45

“Niet gebonden, altijd verbonden”, dat is de bedrijfscultuur die u wenst te installeren. Maar hoe pakt u dit aan? We bekijken de case studie van een onderneming die 100 % remote werkt. Het gevoel van verbondenheid is essentieel voor werkgeluk en succesvol teamwerk.

Experts: Annelies Boelaert en Gerd Steegmans

"Deconnectie voor meer welzijn"

WOENSDAG 30 september 2020

10u00 – 10u45

Wat zijn onze digitale gewoontes en valkuilen? En hoe verandert de rol van de manager? Controleert u aanwezigheid van uw werknemers, gebruikt u een digitale prikklok of beoordeelt u enkel op resultaten? One size does not fit all. We behandelen richtlijnen om een aangepaste werkomgeving te creëren.

Experts: Bart Van Roey en Viviane Kock

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht