• Webinar : IT SECURITY - Fortinet Security Fabric

  Date:
  dinsdag, 20 april, 2021 - 09:00
  Duration:
  60mins

  Organisaties nemen snel digitale innovatie-initiatieven om hun bedrijfstransformaties en de manier waarop ze waarde creëren te versnellen. Om nieuwe digitale workflows te ondersteunen, moeten bedrijfsinfrastructuren voortdurend evolueren. De infrastructuurevolutie brengt een toename van cyberveiligheidsrisico's met zich mee. Organisaties moeten omgaan met een toenemend aantal aanvalsoppervlakken, geavanceerde bedreigingen, verhoogde complexiteit van de infrastructuur en een groeiend regelgevingslandschap.

 • Hou uw bedrijfs- smartphones in topconditie

  Date:
  dinsdag, 23 maart, 2021 - 11:00
  Duration:
  45mins

  Nu steeds minder medewerkers op kantoor zijn, spelen smartphones en tablets een cruciale rol. Maar worden die toestellen eigenlijk wel optimaal gebruikt? En brengen ze de veiligheid van de bedrijfsgegevens niet in gevaar?

  Smartphones maken uw bedrijf mobiel en flexibel, maar kunnen ook snel uitgroeien tot eilandjes waar u als werkgever geen vat op heeft. Hoe zorgt u dat uw bedrijfstoestellen op de juiste manier gebruikt worden en altijd goed beveiligd zijn, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het dataverbruik en het bijhorende kostenplaatje?

 • Uw IT infrastructuur evolueert snel, focus vandaag op de beveiliging van uw netwerk!

  Date:
  vrijdag, 19 maart, 2021 - 11:00
  Duration:
  40mins

  Data worden steeds belangrijker in uw bedrijfsvoering. Daardoor stijgt de waarde en aantrekkelijkheid van deze bedrijfsdata ook voor cybercriminelen. Van de 45.398 veiligheidsincidenten die in 2020 door Orange-analisten wereldwijd werden geregistreerd, werd voor 18.910 van deze incidenten de negatieve bedrijfsimpact bevestigd. Inbreuken op het niveau van het netwerk en de bedrijfsapplicaties komen daarbij het vaakst voor, goed voor 35% van de totale bevestigde incidenten.  Informeer u over de beveiliging van uw netwerk en neem deel in onze webinar.

   

 • Cyber-attaques - Pourquoi l'identification des risques est-elle si importante pour votre entreprise ?

  Date:
  vrijdag, 25 september, 2020 - 10:00
  Duration:
  40mins

  Uw bedrijf heeft zich misschien aan het nieuwe normaal van het thuiswerken aangepast, maar cyberaanvallen blijven een groot risico en bedreiging voor uw organisatie. Cybercriminaliteit veroorzaakt enorme verliezen voor bedrijven en hun klanten. Veiligheid is een absolute noodzaak voor elke samenleving, het is voor bedrijven onmogelijk om cybersecurity risico’s te negeren. Elke bedrijfsleider moet er nu het hoofd aan bieden.

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.