Switch to digital sales

Hoe zet u een eigen webshop op?

Date:
maandag, 30 november, 2020 - 09:30
Duration:
30mins

Om elke handelaar te laten meegenieten van de huidige e-commerce boost, ondersteunt bpost iedereen die een webshop wil starten. Een expert van bpost gidst u onder meer door elkezaakonline.be, de tool van bpost om in minder dan 30 minuten een webshop op te zetten. Maar leert u ook hoe u uw pakjes best verzendt en wat een goede retourstrategie inhoudt.

Experts:      Marinka Bollens van bpost

 

Hoe promoot u uw webshop?

Date:
woensdag, 2 december, 2020 - 09:30
Duration:
30mins

Net zoals bij een fysieke winkel, dienen de mensen de weg te vinden naar uw webshop. U moet m.a.w. klanten naar uw webshop leiden. Een expert van We are Digital maakt u met plezier wegwijs in de wereld van Facebook, Google en andere online kanalen gebruiken? We maken u wegwijs in het digitale landschap, zodat u de juiste keuzes kan maken in het beginnen promoten van uw webshop.


Experts:  Sander Van Dijcke van We are Digital

Cemil vertelt zijn verhaal

Date:
vrijdag, 4 december, 2020 - 09:30
Duration:
30mins

Starten met digitale verkoop is een avontuur dat u het best leert van ervaringsdeskundigen. In deze webinar vertelt Cemil het verhaal van AyTrade en de stappen die zijn onderneming ondernam voor het lanceren van hun webshop. Zo werden ze onder meer geconfronteerd met de vraag: “verkopen we via de bekende e-commerce platformen of richten we onze eigen webshop op?"


Experts: Cemil Aytan

Interesse in ons aanbod?

Wenst u een commercieel gesprek? Een van onze medewerkers belt u zo terug.