Business Applications

Beheer van mijn teams in real time

Verbeter de prestaties van uw bedrijf en blijf u als voortrekker op het vlak van innovatie profileren dankzij de professionele applicaties die Orange en zijn partners aanbieden. Met professionele applicaties blijft u de concurrentie altijd één stap voor, omdat ze u doen nadenken over uw organisatie en hoe u nog efficiënter kan werken. Professionele apps geven u toegang tot waardevolle informatie waar en wanneer u dat wil, automatiseren en digitaliseren uw bedrijfsprocessen en optimaliseren uw gebruikerservaring met mobiele toestellen. Bedrijven die voor Orange kiezen, kiezen voor betrouwbare applicaties en aanzienlijke operationele besparingen.

Uniek aanbod Businessapplicaties

Professionals uit de 'mobiele' wereld tot uw dienst

Kies uit de beste professionele applicaties, ontwikkeld door specialisten binnen de Orange Groep en partners die we zorgvuldig selecteerden op expertise en ervaring.

Adequate applicaties volledig op uw maat

Daarnaast werkt Orange met partners die applicaties op maat maken die volledig aan uw bedrijf zijn aangepast en die naadloos in uw systeem kunnen worden ingepast.

Standaardapplicaties voorgesteld door onze partners

Beheer in realtime uw mobiele teams

Met Aidoo Mobile lokaliseert u uw teams, verstuurt u werkorders en beheert u hun planning in realtime.  

Optimaliseer uw interventies op het terrein

Optimaliseer met PictBase Air de interventies bij uw klanten door de tijdrovende administratie sterk te vereenvoudigen zodat u meer effectief aanwezig kan zijn op het terrein. 

Meer efficiëntie voor uw marketing- en verkoopteams

Zorg dat uw marketing- en commerciële teams optimaal op elkaar afgestemd zijn dankzij Showpad, een applicatie voor beheer van verkoopmateriaal. Deel uw aanbiedingen met uw klanten in enkele klikken en ontvang in realtime analyses en rapporten over uw commerciële activiteiten.

Geautomatiseerd beheer van uw onkostennota's

Met Xpenditure automatiseert u het volledige proces van de verwerking van uw onkostennota's en zorgt u voor een enorme tijdbesparing.

Applicaties op maat voorgesteld door onze partners

Digitaliseer uw processen 

Met Endare vereenvoudigt u de verwerking van uw operationele of productieprocessen door te genieten van alle voordelen van de huidige technologieën (Google Glasses, smart watches, iBeacons en slimme sensoren enz.). Zo laat u applicaties ontwikkelen die volledig afgestemd zijn op uw bedrijfscontext. 

Verbeter de tevredenheid van uw medewerkers 

Ontwerp met Flow Pilots mobiele applicaties op maat voor meer efficiëntie en productiviteit bij uw medewerkers.

Applicaties voorgesteld door Orange

Maak eenvoudig conferentiegesprekken

Geniet van de voordelen van Conference Call: een eenvoudige en efficiënte oplossing waarmee u tot 5 mensen tegelijk belt. U hoeft op voorhand geen lijst op te maken of een speciaal nummer te vormen. U hebt geen specifieke app nodig, en de oplossing is inbegrepen bij uw mobiele abonnement.

Vast wordt mobiel

Profiteer van de functionaliteiten van een telefooncentrale op uw mobiele toestel. Ontvang oproepen naar uw vast nummer op uw mobiele telefoon. Zo blijft u bereikbaar op uw vast nummer, ook al bent u niet op kantoor.

Haal meer uit de mobiele technologieën

Beveilig de toegang tot uw data

Beheer de applicaties op de tablets en mobiele toestellen van uw medewerkers, blokkeer de toegang tot data bij diefstal.

Geef uw medewerkers de beste toestellen

De businessapplicaties zijn uiterst efficiënte hulpmiddelen waarvoor aangepaste smartphones of tablets nodig zijn. Orange heeft voor u de beste toestellen geselecteerd.

Hallo, bent u geïnteresseerd
in ons aanbod?
Welkom bij
Orange.

Bedankt voor uw interesse, zullen we een afspraak inboeken?

Contacteer ons

Ik heb een vraag of klacht